U bent nu hier:
  • Home
  • Hoe werkt de Corona Thuisleefwijzer?

Hoe werkt de Corona Thuisleefwijzer?

Er zijn zoveel technologische hulpmiddelen en oplossingen verkrijgbaar, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. De Thuisleefwijzer laat alleen die producten zien, die bij uw situatie passen. Beantwoord hiervoor eerst een aantal vragen over de leefsituatie en gezondheid van uzelf, uw naaste of cliënt. Dit duurt slechts een paar minuten. Vervolgens krijgt u een productadvies op maat.

Hoe werkt het?


Stap 1.

Klik op 'Start Corona Thuisleefwijzer'

Stap 2.

Klik op het thema waarbij u vragen en/of ondersteuning nodig hebt. U heeft de keuze uit:
  • Veilig thuis - Binnen dit thema behandelt u vragen over 'hulp inschakelen op afstand' maar ook over 'veilig thuis'.
  • Communicatie - Binnen dit thema behandelt u vragen over 'afspraken en herinneringen delen, en communiceren op afstand'.
  • Zorg en Welzijn - Binnen dit uitgebreide thema behandelt u verschillende vragen gericht op o.a. 'medicijn inname', maar ook 'eenzaamheid', 'vallen' en 'nachtritme

Stap 3.

Doorloop de vragen en klik op het bolletje vóór het betreffende antwoord, klik vervolgens op 'Volgende vraag'.

*Wilt u toch liever even terug naar het vorige antwoord en dit antwoord aanpassen? Dat is mogelijk. Klik dan links van de hoofdvraag op 'Vorige vraag'. U kunt uw antwoord dan aanpassen*.

Stap 4.

Als u alle vragen hebt doorlopen komt u uit op een advies en/of resultatenpagina. Hier staat aangegeven welk hulpmiddel kan ondersteunen bij uw behoefte, gebaseerd op de ingevulde antwoorden. Wilt u meer lezen over het geadviseerde hulpmiddel en/of wilt u dit hulpmiddel aanschaffen? Klik dan op de geelgekleurde balk met de naam van de productgroep bv 'Ga naar glucosemeters en insulinematerialen'.

Stap 5.

U bent nu doorverwezen naar www.thuisleefgids.nl en de productgroep pagina die u is geadviseerd. U kunt op deze pagina door de producten scrollen en middels de filters aan de linkerzijde van de pagina aangeven waar het product aan moet voldoen. U kunt het product aanschaffen door deze toe te voegen aan uw winkelmand en op afrekenen te klikken.


Start de Corona Thuisleefwijzer


Mocht u toch nog vragen hebben aarzel niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 030 330 2508.