U bent nu hier:

'Corona Thuisleefwijzer voor Hagenaars'

door Thuisleefgids, Redactie

9 april 2020
'Corona Thuisleefwijzer voor Hagenaars'

Beste Hagenaars, De gemeente Den Haag heeft samen met Thuisleefgids de Corona Thuisleefwijzer voor Hagenaars ontwikkeld. Deze digitale tool is in het leven geroepen om u te ondersteunen met relevante informatie en het vinden van zorg hulpmiddelen om deze tijd gezond en veilig thuis door te komen.

 

Vanwege het coronavirus hebben veel inwoners van de gemeente Den Haag hulpvragen, zorgen en behoefte aan een goed gesprek. De gemeente wil u helpen gemakkelijk informatie te vinden die nu voor u als Hagenaar van belang kan zijn.

Er zijn enorm veel technologische zorghulpmiddelen en oplossingen verkrijgbaar. Hierdoor ziet men door de bomen het bos niet meer. De Corona Thuisleefwijzer voor Hagenaars maakt u wegwijs in de technologische zorgoplossingen. Aan de hand van een vragentool over de thuissituatie adviseert de Corona Thuisleefwijzer allerlei technologische zorgoplossingen die bij uw specifieke thuissituatie passen.

Thuisleefgids adviseert over hulpmiddelen, de gemeente Den Haag faciliteert het zoekproces. Hiermee kunnen Hagenaars, mantelzorgers en professionals zorg technologie zelf vinden en aanschaffen om deze tijd gezond, veilig en zo plezierig mogelijk door te komen.

Plaats een reactie